Orálny sex: Ako maximálne uspokojiť partnera

0

Ženy, ktoré dokážu spraviť výnimočný orálny sex spájajú tie isté veci. V tomto článku ich vysvetlíme a popíšeme konkrétne techniky, prístupy a tipy, ako spraviť mužovi ten najlepší orálny sex v jeho živote. Dozviete sa mnohé základné informácie, ktoré sú dôležité pri orálnom sexe.

Na úvod musíme povedať, že by sa ženy pri orálnom sexe nemali striktne riadiť pravidlami alebo manuálmi. Tento článok je ako kuchárska kniha. Nie je žiadúce nasilu dodržiavať niektoré rady, techniky alebo polohy, ktoré pre niekoho nie sú prirodzené. Podobne ako pri varení, tak aj pri orálnom sexe a čerpaní našich rád je najlepšie byť flexibilní a prispôsobiť si ich podľa seba.

Taktiež by ženy nemali myslieť na príliš veľa vecí naraz. Najlepšie je vybrať si jednu alebo dve techniky, ktoré ich oslovia. Keď sa v nich zdokonalia môžu ich postupne meniť alebo pridávať ďalšie. Je to cesta, ako sa vyhnúť nudnej rutine, ktorá dokáže narušiť sexuálny záujem partnera [1].

Orálny sex nemajú všetky ženy rady a je to v poriadku. Keď sa to niektorej žene nepáči, tak by to nemala robiť nasilu.

znázornenie orálneho sexu
Pri orálnom sexe sa neriaďte striktne pravidlami, ale najmä pocitmi

Myslite na komunikáciu a túžby

Orálny sex nie je neobvyklý ani u zvierat. Vykonávajú ho napríklad medvede [2], netopiere [3], niektoré opice [4], vlky [5] a zemné veverice [6]. Narozdiel od nich však ľudia dokážu komunikovať omnoho efektívnejšie a presnejšie vyjadrovať svoje túžby. Kvalitná komunikácia umožní rozoznať, čo sa mužovi páči a čo ho dokáže maximálne uspokojiť. Niekedy je však náročné to rozoznať.

  • Niektorí muži milujú hlboké fajčenie. Iným na tom až tak nezáleží.
  • Niektorých mužov vzrušuje, keď partnerka prehĺta ich dávku semena. Niektorým to je ale nechutné.
  • Niektorí muži majú radi ejakuláciu na tvár partnerky, pre iných je to zbytočné.
  • Niektorí muži uprednostňujú neustále zmeny pri orálnom sexe, no iní majú radšej osvedčené techniky.
  • Niektorým mužom sa páči masírovanie semenníkov pri orálnom sexe. Pre niektorých je to ale nepríjemné.

Chceme tým povedať, že každému sa páči niečo iné. Preto je dôležité s partnerom komunikovať a neustále sa navzájom spoznávať. Naše tipy si môže niekto zamilovať, no určite sa nebudú každému pozdávať všetky z nich.

použi kód "ZLAVA10" a získaj zľavu 10 %

Nezabúdajte na potreby ženy

Pri orálnom sexe by žena nemala myslieť len na túžby partnera. Dôležité sú aj jej preferencie.

Podľa jednej štúdie približne polovica zúčastnených žien v rozmedzí 16 až 25 rokov pociťovala nátlak k orálnemu sexu zo strany ich partnera [7]. V ďalšej štúdii uviedlo 12 % žien, že vykonávali orálny sex a iné sexuálne praktiky, ktoré sa im nepáčili. To len preto, že na tom trval ich partner [8]. Nie je to v poriadku a nevedie to k zdravému vzťahu. Keď žene niečo nie je príjemné, je dôležité, aby to partner rešpektoval.

žena odmieta orálny sex
Ak žena nemá o orálny sex záujem, netlačte na ňu

Spätná väzba

Jedným z najlepších spôsobov, ako sa zlepšovať v orálnom sexe, je získavať úprimnú spätnú väzbu od partnera. Najvhodnejší moment na to je hneď po jeho orgazme. Vtedy je totiž maximálne uvoľnení a vďačný. V takomto rozpoložení bude viac otvorený a povie svoje skutočné túžby.

Okrem toho je vhodné získavať spätnú väzbu aj počas predohry, alebo keď partner vypije zopár pohárikov.

Čo ale robiť, keď je muž uzavretý a žena od neho nedokáže získať žiadnu spätnú väzbu?

V takom prípade je dobré mu dať ešte pred orálnym sexom na výber z možností. Ako napríklad:

„Môžeš si vybrať. Buď ťa vyfajčím hlboko, až kým sa nespravíš, alebo sa môžem hrať len so špičkou tvojho penisu. Čo ťa láka viac? Vyber si len jedno z toho.“

Dusenie, upchanie úst, zvracanie

Takéto veci sa stávajú, keď žena narazí na sebeckého muža bez hraníc.

Keď sa žene niečo pri orálnom sexe nepáči, musí to mužovi dať vedieť a on to musí rešpektovať. Je potrebné nastaviť si jasné hranice. Veci, ktoré ženám môžu prekážať napríklad sú:

  • Keď muž chytí ženu za hlavu a pritláča si ju k sebe
  • Hlboké fajčenie
  • Chuť semena
  • Nekonečný orálny sex

Niektorým ženám sa to ale páči, čo by mali partnerovi tiež dať najavo.

Čo ak smrdí?

Pre chlapov je typické, že môžu nevábne zapáchať, a to obzvlášť po športe alebo ťažkom dni v práci. Keď sa muž dlhšie nesprchoval, tak orálny sex môže byť nepríjemný. Je to ale problém komunikácie.

Muž by mal v takejto situácii navrhnúť, že sa najprv osprchuje, prípadne že si to môžu rozdať v sprche.

Skutočnosť, že penis je v blízkosti análneho otvoru, môže spôsobiť naozaj neznesiteľný zápach. Platí to rovnako aj u žien. Ak muž nedodržiava dostatočnú hygienu v tejto oblasti, tak orálny sex je často veľmi nepríjemný. Rýchlym riešením môžu byť napríklad vlhčené utierky. Najvhodnejšie ale je, aby sa muži riadne umývali, a to obzvlášť, keď sú chlpatí.

To nás privádza k ďalšej časti.

Problém s ochlpením

Všetci máme v oblastí genitálií ochlpenie. To pri orálnom sexe dokáže spôsobovať komplikácie.

Muž by sa mal prirodzene upravovať v tejto oblasti a ak to nerobí, mala by mu to navrhnúť partnerka. Nie je potrebné oholiť sa úplne na kožu. Mierne zastrihnutie ochlpenia stačí a je pritom minimálna šanca porezania sa. Ak sa muž chce oholiť, môže mu s tým poradiť alebo pomôcť aj partnerka.

ochlpenie penisu
Muži by sa mali pred orálnym sexom oholiť aj v intímnych partiách

Reč tela

Ženy dokážu u väčšiny mužov získať najlepšiu spätnú väzbu priamo z ich fyzických reakcií pri fajčení. Keď si to muži naozaj užívajú, tak to je vidieť alebo počuť formou hlasného dýchania, či iných prejavov.

Pri dýchaní by si ženy mali všímať jeho zmeny. Keď sa zrýchľuje alebo je hlbšie, tak je to dobré znamenie.

Dobrým znamením je aj to, keď muži začnú vydávať rôzne zvuky. Vzdychanie a stonanie sú prejavom maximálneho pôžitku, ako aj rôzne šteklivé poznámky z ich strany.

V neposlednom rade sa dá spätná väzba získavať aj z reči tela. Ak sa muž zvíja v pôžitku, zviera päste, skrúca palce, chytá partnerku, napína chrbát, podoprie si dlaňou temeno a zodvihne bradu, tak žena robí vynikajúco.

Najlepšie na tom je, že reč tela nikdy neklame. Napríklad, niektorí muži môžu tvrdiť, že sa im pri orálnom sexe nepáči análna stimulácia. No keď to žena vyskúša, môže ho prezradiť jeho reč tela, keď si to bude užívať.

Zhrnuté a podčiarknuté

Ženy by mali počúvať a učiť sa, čo sa ich partnerom pri fajčení páči. Obzvlášť by mali sledovať, čo hovorí ich telo. Zároveň by však muži mali poznať partnerkine hranice a za každých okolností by ich mali rešpektovať.

Zlatá technika orálneho sexu – robiť to s nadšením

Nadšenie je jednoznačne najlepšia technika, ktorou žena môže posunúť svoje zručnosti pri fajčení a pri sexe celkovo na novú úroveň [9]. Zamyslime sa nad tým na chvíľu.

Zažili ste už situáciu, keď sa váš partner alebo partnerka pri sexe takmer nehýbali a javili sa akoby nemali žiadny záujem a entuziazmus? Dokáže to oslabiť vzrušenie a nejeden človek sa pritom cíti menej atraktívny.

Na druhej strane, zažili ste už sex s niekým, kto sa vás stále dotýkal, pozeral sa vám do očí, vášnivo bozkával a jednoducho do toho zo seba dal všetko? Niekedy sa to môže javiť až ako posadnutie, no v každom prípade je to úžasne vzrušujúce.

príťažlivá žena
Snažte sa dať do orálneho sexu všetku vášeň a vzrušenie

To je sila nadšenia. Energia sa prenáša medzi ľuďmi navzájom.

Platí to aj pri orálnom sexe. Pre mužov je to nesmierne vzrušujúce, keď im ženy pri fajčení venujú všetku svoju pozornosť a užívajú si to s entuziazmom.

Takže aj keď niektoré ženy nevedia, čo presne by mali robiť, tak by to mali robiť s nadšením a energiou. Je to prekvapujúce, ako takáto maličkosť dokáže spraviť obrovský rozdiel a priviesť partnera k skvelému orgazmu. Nie je potrebné spraviť bezchybný orálny sex, keď to žena robí so zápalom.

použi kód "ZLAVA10" a získaj zľavu 10 %

Dávajte najavo, že si to užívate

Uvedieme dva príklady, ktoré vám otvoria oči a pomôžu pochopiť, ako dôležité je nadšenie pri orálnom sexe.

  • Predstavme si ženu, ktorá nemá veľa skúseností s orálnym sexom. Nie je si istá, čo má robiť. Aj napriek tomu sa ale nevie dočkať, kedy sa vrhne na partnerov penis. Keď budú sami, postrčí ho, aby si sadol na posteľ, rozopne mu nohavice a rýchlo si ho strčí do úst.

Nemusí pritom robiť nič špeciálne. Úplne stačí jednoduchý pohyb hlavou hore a dole. Bude sa dotýkať jeho tela. Partner bude čoskoro počuť jej srkanie a mľaskanie od slín, čo ho bude vzrušovať. Partnerka venuje všetku svoju pozornosť ničomu inému len jemu a bude ju smerovať k jeho orgazmu. 

  • Teraz si predstavme veľmi skúsenú ženu, ktorá odsúhlasí partnerovi orálny sex. Najprv mu povie nech sa ide osprchovať. Keď idú na to, podloží si pod kolená vankúš, aby ju neboleli. Zároveň si vyzlečie tričko, aby sa nezašpinilo.

Potom ho začne fajčiť a používať rôzne techniky. Nevydáva pritom však žiadne zvuky a nedáva mu najavo, že si to užíva. Po celý čas je na kolenách a takmer vôbec sa nehýbe. V takej situácii pôsobí, akoby ani nebola prítomná a je pravdepodobnejšie, že premýšľa nad pracovnými emailmi, ako nad partnerovým orgazmom.

Vidíte ten rozdiel? Prvý prípad je rozhodne vzrušujúcejší pre oboch. Vďaka nadšeniu dokážu aj neskúsené ženy spraviť partnerom úžasnú fajku.

Budovanie sebavedomia pri orálnom sexe

Žena môže ovládať rôzne techniky orálneho sexu. Keď ale bude pritom nervózna a nesvoja, tak nebudú účinné. Pre mužov je sexuálne omnoho uspokojivejšie, keď ich partnerka pôsobí sebavedomo.

Pripravili sme niekoľko tipov, ktoré pomôžu pri získaní sebavedomia.

Tréning

Skúsenosti dokážu prirodzene zvyšovať sebavedomie. Tie sa získavajú jedine praxou, experimentovaním a trénovaním. Ženy môžu naberať skúsenosti aj bez partnera. Najjednoduchšie je skúšať to na dilde, alebo niečom inom, hygienickom v tvare penisu.

žena s dildom
Ak si nie ste istá svojimi zručnosťami, trénujte s použitím dilda

Je dôležité si pri tom dávať pozor, aby dildo nezašlo až príliš hlboko do krku a nedošlo k duseniu. Dildá s rozšíreným základom tomu dokážu predísť a sú bezpečné aj pri stimulácii análu.

Pri experimentovaní si žena osvojí niektoré techniky a zistí, čo sa jej páči, prípadne ako hlboko do úst môže zájsť.

Spokojnosť s vlastným telom

Byť sebavedomý však nie je len o skúsenostiach a o tom byť dobrý v sexe. Sebavedomý človek musí byť spokojný aj s vlastným telom.

Existujú dokonca štúdie, z ktorých vyplýva, že čím viac sú ženy spokojné so svojím telom, tým uspokojivejší sexuálny život majú spoločne aj s manželmi [10].

Pre sebavedomie je teda potrebné byť spokojný so svojím telom. V skutočnosti nikto nie je dokonalý. Najlepší spôsob, ako to prekonať je akceptovať, akí sme. Môže to trvať istý čas. Je dôležité si uvedomiť, že mnoho vecí, ktoré riešime sú často len nepodstatné maličkosti.

Nezabúdajte, že muži sú tiež nervózni. Mnoho z nich trpí nedostatkom sexuálneho sebavedomia. Medzi typické obavy mužov sa radia:

  • Nepríde erekcia
  • Ochabnutie erekcie
  • Priskorá ejakulácia
  • Žiadna ejakulácia
  • Je môj penis dosť veľký?
  • Nie je môj penis škaredý alebo krivý?
  • Som pre ňu vlastne atraktívny?

Je to len zopár príkladov. Tých príčin nervozity u mužov je omnoho viac.

Ženy by na to mali pamätať vždy, keď sú nervózne. Mali by tiež vedieť, že neexistuje niečo ako zlý orálny sex. Aj mizernú fajku si muži vedia užívať, pretože to majú jednoducho radi.

sebavedomá žena zvádza muža
Kvalitu orálneho sexu ovplyvňuje aj sebavedomie ženy

Nízke očakávania

Ženy by sa do fajky mali púšťať s nízkymi očakávaniami. Myslíme tým to, že by nemali očakávať niečo na oplátku. Nie je to tak správne a je to cesta k sklamaniu. Ženy môžu očakávať:

  • Že ich potom uspokojí ústami partner.
  • Že dostanú odmenu (napr. peniaze).
  • Že ich bude partner vychvaľovať.

Sex nie je výmenný obchod, a preto takéto očakávania typu niečo za niečo nie sú v žiadnom prípade správne.

Namiesto toho by ženy mali partnera uspokojiť ústami len vtedy, keď to ozaj chcú. A ide im len o to, aby ho uspokojili, o nič iné.

Všetko to znie dobre, no je zrejmé, že v realite sú nulové očakávania takmer nemožné. Je prirodzené mať určité očakávania, a to nielen pri sexe. Je potrebné ich mať v správnej miere a vhodne k nim pristupovať.

Nestačí len prijímať, je nutné aj dávať. Podľa štúdií muži radšej prijímajú orálny sex, ako ho dávajú [11, 12, 13]. Pre niektoré ženy to môže byť sklamaním. Preto by sa mali snažiť čo najviac vyhýbať očakávaniam pri orálnom sexe, aj pri akejkoľvek inej sexuálnej aktivite.

Najlepší orálny sex je od spokojnej ženy

Ženy sa často pýtajú otázky typu, ako môžu viac vzrušovať svojich partnerov pri orálnom sexe. Zvyčajne tým myslia, ako sa majú obliecť a ako konkrétne majú robiť fajku.

Všeobecnou odpoveďou je, že sa majú cítiť príjemne a nech sa netrápia tým, či sú atraktívne, alebo nie.

Keď sa žena cíti pohodlne a je spokojná, tak je aj prirodzená, uvoľnená a sebavedomá. Orálny sex tak bude vzrušujúci bez špeciálnej snahy.

Samozrejme však platí, že nepohodlné spodné prádlo, neprirodzené flirtovanie alebo robenie hlbokého fajčenia, aj keď to žene nie je príjemné dokáže utlmiť vzrušenie.

Muž to vycíti, keď sa žena necíti pohodlne. Pre oboch to bude nepríjemné.

žena zvádza partnera
Snažte sa byť spokojná a vyrovnaná, inak to muž často vycíti

Bezpečný orálny sex

Nemusíme pripomínať, že bezpečnosť je pri sexe to najdôležitejšie. Nechránený a neuvážený sex môže viesť k prenosu pohlavných chorôb. Týka sa to aj orálneho sexu! Aj pri ňom sa môžu prenášať pohlavné choroby [14, 15].

Niektoré pohlavné choroby nemajú žiadne symptómy a niektoré sú ľahko liečiteľné. Existujú však aj tie horšie. Napríklad herpes môže spôsobovať dookola zápaly a je náročné sa toho zbaviť [16, 17]. Kvapavka a herpes sú medzi najčastejšími pohlavnými chorobami prenášanými pri orálnom sexe [18, 19]. Ľudský papilomavírus (HPV) môže spôsobiť rakovinu krčka maternice [20, 21], môže však spôsobiť aj rakovinu v hrdle [22].

Používanie kondómu pri orálnom sexe našťastie znižuje tieto riziká [23, 24]. Pre orálny sex sú vhodné aj rôzne ochutené kondómy.

Záver

Tento článok poskytuje najmä pre ženy dôležité tipy, ktoré sú zásadné pre to najlepšie orálne uspokojenie svojich partnerov. Dôležitá je vzájomná komunikácia a rešpekt s úprimnou spätnou väzbou. Ženy by pri orálnom sexe mali byť uvoľnené, užívať si to spolu s partnerom a byť spokojné s tým, aké sú.

5/5 - (1 vote)

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.