Sex cez Skype (príručka pre ženy)

0

Sex cez Skype je veľmi dobrý pomocník pri vzťahoch fungujúcich na diaľku. V tomto článku sa dozviete, ako si môžete s partnerom užiť Skype sex čo najviac. Často sa pri tom zabúda na prípravu, a preto začneme práve touto časťou.

Príprava na Skype sex

Technické vybavenie, ktoré používate

Pri sexe cez Skype je vo väčšine prípadov najpraktickejšie používať počítač alebo notebook. Veľká obrazovka alebo monitor vám spravidla zabezpečí lepší zážitok. K notebooku môžete pripojiť aj bežný televízor. Vášho partnera tak uvidíte omnoho detailnejšie.

Dôležitou súčasťou Skype sexu je aj webkamera. Mužov do veľkej miery vzrušuje vizuálne vnímanie, a preto kvalitný obraz umocní ich pôžitok. Ak teda chcete svojho partnera maximálne uspokojiť, zaobstarajte si webkameru s kvalitným snímaním obrazu.

Väčšina notebookov má v dnešnej dobe dostačujúce kamery už zabudované. Pri starších počítačoch je ale lepšie poobzerať sa po novej. Lepšiu kameru dokážete kúpiť už za pár desiatok eur.

príprava pc na sex cez skype
V prípade, že máte starší PC mali by ste si zaobstarať lepšiu externú webkameru

Skype sex s kvalitným obrazom zároveň vyžaduje silné a stabilné pripojenie k internetu.

Aj zvuk zohráva svoju úlohu pri sexe cez Skype. Je dôležitý pre vašu komunikáciu, ale aj pre ďalšie sluchové vnemy. Takmer všetky notebooky majú vstavaný mikrofón, takže si s tým nemusíte lámať hlavu.

Za zmienku však stojí to, ako zvuk počujete. V ideálnom prípade by ste mali mať pri Skype sexe dostatočné súkromie, aby ste si mohli dovoliť pridať hlasitosť na reproduktoroch. Ak by vás ale niekto z vedľajšej miestnosti mohol začuť, tak siahnite po malých slúchadlách. Veľké slúchadlá nie sú sexy, a preto sa im radšej vyhýbajte.

PREDAJ VIBRÁTOROV
RužovýSlon

Prostredie a svetlo

Pri sexe cez Skype by ste okolo seba nemali mať neporiadok. Vždy predtým upracte. Nesmierne dôležité je správne osvetlenie. Miestnosť, v ktorej sa nachádzate, nemusí byť presvetlená. Stačí tlmené svetlo namierené na vaše telo. Môže na to stačiť žiarenie z obrazovky alebo monitoru. Vždy je ale lepšie použiť aj menšiu lampu, ktorú umiestnite za kameru.

Pre vytvorenie výnimočnej atmosféry môžete zapáliť zopár sviečok a položiť ich na stolík niekde za vami, tak aby ich bolo vidno v zábere.

svetlo z monitora
Pri sexe cez Skype je dôležité aj osvetlenie, ktoré taktiež prispieva k atmosfére

Čo robiť pri sexe cez Skype?

Oblečte si niečo sexy

Je zrejmé, že pri Skype sexe sa s partnerom nemôžete dotýkať a ani necítite vaše vône. Všetko musíte zamerať na vizuálne a zvukové vnemy. Preto je váš výzor obzvlášť dôležitý.

Ak doma máte erotickú spodnú bielizeň, rozhodne by ste ju mali využiť pri tejto príležitosti. Môžete ale použiť aj sexy top, športové oblečenie, legíny alebo čokoľvek iné, čo bude pre vás príjemné a bude sa to páčiť vášmu partnerovi.

Váš partner by mal pri Skype sexe vidieť celé vaše telo. Ak to ale nie je možné, mali by ste ukázať najmä celú vrchnú časť tela, od tváre po vaše intímne oblasti. Nájdite si na to pohodlnú polohu. Je len na vás, či to bude sede alebo pri ležaní v posteli.

Keď ste to ešte predtým nerobili

Keď s partnerom budete mať Skype sex po prvýkrát, môže to byť pre vás trochu trápne. Mnoho ľudí nevie, ako na to.

Jednoducho sa začnite hladiť počas toho ako sa budete s partnerom rozprávať. Začnite na stehnách, prejdite na prsia a keď sa budete cítiť príjemne, môžete posunúť ruky nižšie k vášmu rozkroku.

Následne máte mnoho možností ako pokračovať. Môžete si pohodlne ľahnúť na chrbát a začať masturbovať tak, ako to robíte bežne. Tentokrát vás však bude sledovať váš partner a vy uvidíte, ako si to užíva.

Používajte erotické hračky

Erotické hračky vám pri sexe cez Skype môžu pomôcť čiastočne vynahradiť vášho partnera. Mužom sa navyše páči pozorovať ženu s erotickou hračkou. Vibrátor a dildo sú veľmi bežné a nič nimi nepokazíte. Ak máte svoju obľúbenú erotickú hračku, pokojne ju použite.

Nie je však podmienkou, že pri Skype sexe by ste erotické hračky mali používať. Odporúčame to len práve pre to, že sa to mužom páči. Koniec koncov, erotické hračky (Fleshlight, análny kolík) môžu pri sexe cez Skype používať aj muži.

Spätná väzba

„Povedz mi čo mám robiť.“ Táto veta je pri sexe cez Skype veľmi častá. Niektorým ľuďom sa stačí len pozerať, no väčšina si užíva spätnú väzbu a pokyny od svojho partnera.

Spätná väzba a pokyny môžeme zhrnúť do troch bodov:

  • Dajte vášmu partnerovi najavo, čo sa vám páči a ako si to užívate. Môžete to prejaviť vzdychaním a stonaním alebo mu to jednoducho povedzte.
  • Pýtajte sa ho na pokyny. Opýtajte sa ho: „Čo mám robiť teraz?“ alebo „Kam by si mi zasunul penis?“
  • Dávajte mu pokyny. Povedzte mu napríklad: „Páči sa mi, ako si držíš penis.“ alebo „Sprav sa na mne.“ alebo „Najprv sa pozeraj, ako sa vyprstujem, a potom sa spravíš ty.“
vibrátor v ruke ženy počas sexu cez skype
Počas skypovania sa pýtajte partnera, čo máte robiť a aké erotické hračky použiť

Hra so slovami

Vizuálny aspekt je len jedna časť skvelého sexu po Skype. Tou druhou časťou je to, čo si s partnerom poviete. Šteklivé reči a erotické poznámky vedia spraviť svoje. Rozprávajte sa aj o tom, čo sa vám páči a čo chcete, aby vám váš partner spravil.

Tipy pre páry, ako sa zabaviť cez Skype sex 

Hra na režiséra

Pri tejto hre budete buď vy alebo váš partner „režisérom“, ktorého úlohou bude tomu druhému hovoriť, čo presne má robiť. Ak tú rolu prevezme váš partner, môže vám hovoriť napríklad:

  • Hlaď si prsia.
  • Prstuj sa.
  • Ukáž mi zadoček.

Počas volania si môžete rolu režiséra vymeniť a dávať pokyny budete vy jemu.

Striptíz cez Skype

Slová niekedy nie sú potrebné. Pri Skype sexe zvyčajne nie ste nahá hneď od začiatku, kedy na sebe môžete mať bežné oblečenie. Postupné vyzliekanie môžete ozvláštniť tancom a vzrušujúcimi pohybmi. Pokojne si pri tom môžete pustiť hudbu a nemusíte nič hovoriť. Keď sa vyzlečiete úplne do naha, môžete pokračovať ako pri normálnom sexe cez Skype.

postupné vyzliekanie nohavičiek
Jednou z metód, ako dosiahnuť u partnera na druhej strane obrazovky vzrušenie je striptíz

Prekvapenie

Keď chcete vášho partnera prekvapiť, tak si pred Skype sexom oblečte erotickú spodnú bielizeň alebo tesné sexy oblečenie. Potom na seba dajte veľký sveter, bundu alebo mikinu, aby vás partner dobre nevidel.

Keď príde ten vhodný okamih a váš partner to bude najmenej očakávať, prekvapte ho odhalením vášho sexy tela.

Vždy sa poriadne uistite, že je váš partner sám a nikto iný to neuvidí.

Erotické hračky ovládané na diaľku

Ovládanie erotických hračiek na diaľku prinesie do vášho Skype sexu nový rozmer interakcie. V súčasnosti nájdete na trhu celú radu erotických hračiek s touto funkciou. Partnerovi s nimi môžete dopriať takú dávku rozkoše, akú uznáte za vhodnú a takisto aj on vám.

PRODUKTY PRE INTÍMNE ZDRAVIE ŽIEN
Proerecta WOMEN
Femm passion libido
Erexan FEMINA

Nevýhoda Skype sexu

Zatiaľ sme spomínali len mnohé výhody, ktoré Skype sex nepochybne ponúka. Predovšetkým umožňuje párom fungujúcim na diaľku užiť si trochu spoločnej erotickej rozkoše, keď to inak nejde.

Z rozhovorov s mnohými študentmi vyplynulo, že Skype sex považujú sa skvelý. Avšak objavoval sa pri nich stále jeden problém. Chýbajúce objatie, maznanie a fyzický kontakt po sexe v ľuďoch zanecháva pocit prázdnoty. 

Ak s partnerom mávate Skype sex príliš často a takmer vôbec sa fyzicky nestretávate, nemusí to byť pre vás po emočnej stránke nič príjemné. Preto s tým radšej vopred počítajte.

Záver

Skype sex dokáže váš vzťah okoreniť, a to najmä, keď ste s partnerom na dlhšiu dobu od seba vzdialení. Veríme, že vám naše tipy pomôžu, aby ste si ho spoločne užili čo najviac. Nezabudnite si vopred všetko pripraviť, vrátane dobrej kamery, čo najväčšej obrazovky a zabezpečte si dostatočné svetlo. Nevýhodou sexu cez Skype je nedostatok fyzického kontaktu, a preto by ste to snim nemali preháňať. V každom prípade vás to dokáže sexuálne uspokojiť a spojiť s partnerom aspoň cez obrazovku. Prajeme vám veľa zábavy.

5/5 - (1 vote)

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.